Empresa

CCALGIR, consultoria i serveis en Tecnologies de la Informació

Qui som

CCALGIR, és una empresa de serveis en Tecnologies de la Informació, amb una experiència acumulada de 50 anys, dedicada a l’anàlisi, disseny, desenvolupament i implantació de solucions informàtiques i programes de gestió de Qualitat.

Fruit de la nostra inquietud, i de l’experiència adquirida, oferim solucions globals per a la optimització i suport de la gestió de les empreses, en l’àmbit de la PIME i en el sector cultural. El nostre objectiu és proporcionar solucions informàtiques i de gestió que s’adaptin al seu negoci.

L’any 1995 vàrem desenvolupar el que actualment és el nostre producte estrella: EUROMUS, per facilitar als equipaments culturals la gestió diària dels seus visitants.

Euromus, és la cristal·lització de vint anys d’experiència acumulats en més de 150 implementacions en centres culturals de tot Espanya. El nostre coneixement, experiència i Know-how en el software de gestió cultural ens permeten cobrir les necessitats globals dels nostres clients.

Història

Més de 50 anys innovant

  • 1971 Es funda CENTRE DE CÀLCUL GIRONA.  La missió de l’empresa és oferir solucions informàtiques integrals i suport tècnic a empreses i professionals.
  • 1980 Es crea la línia comercial dedicada a proveir equips i material informàtic als clients. D’aquesta manera, CENTRE DE CÀLCUL GIRONA és pionera en la introducció de tecnologia informàtica a les empreses, convertint-se en un referent en el sector.
  • 1985 CENTRE DE CÀLCUL GIRONA és reconeguda pels seus mèrits en el treball, amb l’obtenció del Premi de vendes per part de NCR.
  • 1985 La constant evolució tècnica i especialització, permet a CENTRE DE CÀLCUL GIRONA  esdevenir partner de referència per a IBM en el desenvolupament informàtic d’aplicacions.
  • 1989 Les diferents fites aconseguides, fan que IBM reconegui a CENTRE DE CÀLCUL GIRONA, amb el Premi a la Qualitat. Aquest fet, permet a l’empresa accedir a nous projectes i s’inicia l’expansió a nivell de Catalunya.
  • 1995 Amb els mitjans tecnològics i humans que disposem desenvolupem noves eines per ajudar al sector cultural a millorar la productivitat dels seus processos de gestió. Llancem al mercat EUROMUS.
  • 1997 CENTRE DE CÀLCUL GIRONA inicia un pla estratègic per a la comercialització d’EUROMUS com a eina de referència en el mercat, destinant recursos d’alt nivell, tant humans com tècnics.

 

A partir d’aquí grans centres de referència confien en Euromus per tal de millorar la productivitat dels seus processos de gestió.

Després de la implantació d’EUROMUS en diferents museus, s’amplien les funcionalitats de la plataforma, permetent que l’eina s’orienti també al sector dels Parcs d’Oci i Bodegues. Orientem també els nostres productes als canals Internet.

Durant aquest anys fins avui, la maduresa de les nostres aplicacions, de més de cinc dècades i la capacitat d’adaptació de les nostres solucions, és un dels pilars que garanteixen la satisfacció i fidelitat dels nostres clients.