Serveis

CCALGIR és una empresa especialitzada en consultoria informàtica i serveis relacionats amb les tecnologies de la informació. El nostre objectiu és aportar solucions informàtiques integrals i optimitzades a cada un dels nostres clients, donant un valor afegit a cada negoci.

La nostra experiència i l’ús de metodologies avançades, ens permeten aportar un ventall de serveis fiables, complint sempre amb criteris d’eficiència, qualitat, competitivitat i rendibilitat.

Consultoria

Consultoria

Una de les principals funcions de la nostra empresa és l’àrea de consultoria. Aportem un alt valor afegit a la teva empresa,  a partir de l’anàlisi del negoci, detectant-ne les necessitats, millorant els procediments establerts i aconseguint els objectius estratègics que determinen la teva organització. A partir d’aquesta metodologia, CCALGIR està capacitada per aconsellar-te en la millor arquitectura i eines més adients, cercant sempre el màxim aprofitament dels recursos i maximitzant el temps de vida de les solucions.

Implantació i formació

Implantació i formació

A partir del anàlisis de les necessitats del client, adaptem les nostres solucions per optimitzar i informatitzar cada un dels processos empresarials del teu negoci.
Realitzem formacions als usuaris per adquirir els coneixements necessaris per utilitzar l’eina.
I una vegada realitzada la configuració i Formació, es posa en funcionament.

Manteniment i Actualitzacions

Manteniment i Actualitzacions

Tenim cura i oferim solucions proactives, assegurant un cicle de vida controlat i estable per a cada una de les diferents solucions informàtiques.

Integracions

Integracions

Posem a la teva disposició integracions amb els softwares que ja utilitzes. Realitzem integracions amb CRM'S, ERP'S, Email Marketing, i BI (Business Intelligence)