Euromus

El software de gestió de visitants, i ticketing per tot tipus de centres culturals

 

Experiència

És una plataforma fruit d’un llarg desenvolupament i d’una àmplia experiència acumulada, del recull de les necessitats de tot tipus de centres culturals. A partir d’aquí, i de forma evolutiva, s’ha convertit en una solució global i integrada, que permet a tot tipus d'institució cultural ser més eficient en la seva gestió operativa.

La nostra experiència de més de 20 anys, i el número de clients que confia en EUROMUS, ens avala.

Parametrizable


És una plataforma que permet adaptar-se a les necessitats de cada client. 

Modular i escalable pot créixer en funcionalitats i llocs de treball al ritme que la teva empresa ho necessiti.


 

Usabilitat


És una plataforma de gestió clara i senzilla per tal de que qualsevol usuari la pugui utilitzar.

El llarg dels anys ha patit múltiples evolucions tan tecnològiques, com enfocades a noves funcionalitats i millores en la usabilitat.

Aquestes millores han estat resultat de l’equip de CCALGIR, i de les suggerències dels nostres clients.

 

 

EUROMUS9, La teva plataforma de gestió de públics i venta d'entrades en un únic sistema

EUROMUS, plataforma tecnològica concebuda des de CCALGIR, es un sistema integral i modular de gran utilitat que permet agilitzar les tasques diàries de qualsevol centre cultural que busqui una solució pel control, gestió i explotació de visitants.

Des de la venda d’entrades i articles, generació de reserves d’activitats i d’espais i el mateix temps ofereix múltiples informes econòmics i estadística de visitants.

EUROMUS es també l'eina òptima per a la gestió administrativa i organitzativa del teu recinte. Dona resposta a totes les necessitats, com la venda d' entrades i articles per taquilles i online, la gestió de reserves, les tasques de facturació, i poder realitzar accions de marketing, per captar nous visitants, fidelitzar als existents, i establir les estratègies comercials més convenients.


Múltiples canals de venta

Múltiples canals de venta

Optimitza des d'un únic sistema la venta d'entrades per diferents canals : taquilles, online, reserves i controli tots els processos de forma centralitzada.


Gestió de reserves i Agenda

Gestió de reserves i Agenda

Planifica el calendari del dia a dia del teu equipament, a través de les franges horàries per cada activitat que et permeterà gestionar disponibilitats segons els grups, i conèixer a temps real en quina situació està el teu equip, evitant sobrepassar les places establertes.


Gestió de Guies - Monitors

Gestió de Guies - Monitors

Euromus permet realitzar la gestió de guies. Aquests poden assignar-se a la reserva i enviar un llistat de les seves tasques automàticament. El sistema permet obtenir consultes i estadístiques de les activitats que han realitzat els guies.


Gestió de cues

Gestió de cues

Millora la velocitat d'accés dels visitants, evitant la congestió a taquilles i reduint cues. La metodologia de venda del Front-Office d' Euromus es caracteritza per la rapidesa de venda, facilitat d'ús, i que es pugui vendre en local, en cas de caiguda del servidor. 


Gestió d'Invitacions i Gratuïtats

Gestió d'Invitacions i Gratuïtats

Genera invitacions nominatives o no per a poder enviar-les digitalment i obté informes de si han estat o no utilitzades. Aquestes invitacions poden ser bescanviades online en el cas de disposar de la plataforma de venta per Internet.


Millora la relació amb els teus visitants

Millora la relació amb els teus visitants

La gestió i planificació d' accions comercials és bàsica per captar nous clients. EUROMUS assegura un control i seguiment adaptat a les necessitats comercials dels diferents equipaments culturals. El nostre sistema es pot integrar amb ERP'S, CRM'S, i eines de BI (Business Intelligence).


Gestió i Lloguer d'espais

Gestió i Lloguer d'espais

Porta un control de les reserves d'espais amb la possibilitat d'afegir opcions complementàries com projectors, càtering, portàtil, etc... i genera pressupostos, i a partir d'aquí pots disposar de les estadístiques d'ocupació.


Plataforma venta online

Plataforma venta online

Incrementa les teves vendes amb els canals online i comença a vendre entrades, aconseguint vendes directes, reduint comissions i despeses de distribució.  


Producte modular. S'adapta a les necessitats de cada client

Producte modular. S'adapta a les necessitats de cada client

L'aplicació pot ampliar-se de forma escalable, per ajustar EUROMUS a les necessitats del teu equipament.
Euromus disposa de moltes funcionalitats orientades a tots els processos de gestió de qualsevol tipus de centre cultural (museus, Parcs d’Oci, Bodegues, etc...). Orientada al ticketing i a tots els processos relacionats (taquilles, on-line, reserves, agències, escoles, inscripcions a cursos, amics etc...), amb l’objectiu de poder disposar d’una gestió integral i única.
Aquests mòduls es poden integrar progressivament.